S3 centar specijaliziran je za pružanje usluga sigurnosnog konzaltinga. Naše su usluge namjenjene podizanju sigurnosti kroz aktivnosti koje poduzimate kako biste zaštitili obiteljski prostor, ured, zaposlenike, objekte, imovinu i poslovanje.

Na tržištu se mogu naći brojni savjetnici iz domene sigurnosti, no svi oni promoviraju određene proizvode koje zastupaju ili prodaju. Naš je pristup nezavisan od bilo kojeg produkta ili tvrtke i samim time smo u mogućnosti pružiti uslugu koja će biti prilagođena vašim specifičnim potrebama, a koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu na području sigurnosti.

Odluka koju donosite o načinu zaštite danas predodrediti će sigurnost vašeg poslovanja, kao i vašu osobnu sigurnost u godinama koje dolaze. Takvu vam odluku možemo olakšati našim profesionalnim savjetima, te vam možemo pomoći u odabiru načina i oblika zaštite, ovisno o vašim stvarnim potrebama. Naš je pristum multidisciplinaran pri čemu vodimo računa o svim oblicima tehničke, tjelesne i kibernetičke zaštite.

Ukoliko imate potrebu za stručnim savjetom koji je neovisan o bilo kojem dobavljaču, bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj zaštiti, naš stručni tim pružiti će vam najbolje informacije i savjete o mogućnostima koje tržište nudi.

Nepristrano mišljenje i savjeti stručnjaka, mogu vam olakšati i ubrzati proces odlučivanja i odabira sustava zaštite, čak i u situacijama kada raspolažete internim savjetnikom za sigurnost.

Kao neovisni konzultanti imamo slobodu izražavanja stavova, mišljenja i savjeta bez potrebe da ih prilagođavamo političkim i drugim uvjerenjima.

Implementacija rješenja radi usklađivanja sa GDPR Uredbom, zahtijeva multidisciplinarni pristup. U tom je smislu i naš GDPR tim profiliran te ga čine:

  • Magistar kriminalističkih znanosti, ovlašteni privatni detektiv, dodatno educirana i certificirana na polju informacijske sigurnosti uz primjenu EU standarda u zaštiti podataka, više od 5 godina iskustva u upravljanju poduzećima, savjetnik za sigurnost, autor više radova na temu istraga i sigurnosti, održane edukacije o zaštiti novčarskih institucija, organizator i predavač na edukaciji Ljudski detektor laži.
  • Magistar forenzike sa višegodišnjim iskustvom na brojnim projektima unaprijeđenja sigurnosti u civilnom sektoru
  • IT solution arhitekt i projektni manager sa preko 15 godina međunarodnog korporativnog iskustva u planiranju i izvedbi kompleksnih tehnoloških projekata u svim industrijama.
  • Odvjetnik, sa preko 10 godina iskustva u zaštiti informacija, licenci i patenata.