Izjava o zaštiti privatnosti

1. Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju, poput vašeg imena, e-maila ili poštanske adrese. S3 ne prikuplja vaše osobne podatke ukoliko vi izričito ne predate takve podatke (pr. prilikom prijave na elektronički newsletter, sudjelovanja u anketama, natječajima, naručivanju usluga, te prilikom traženja informacija) i pristanete na njihovu uporabu. Mi pohranjujemo, koristimo, ili prenosimo vaše osobne podatke samo uz vaš pristanak i u opsegu – sadržajnom i vremenskom – koji je potreban u određenom slučaju, npr. kako bismo odgovorili na vaše pitanje ili otklonili brigu, ispunili vaše zahtjeve ili informirali o uslugama. Iz tog razloga, S3 ponekad treba prenijeti osobne podatke drugim tvrtkama u sklopu S3 grupe unutar EU ili vanjskim pružateljima usluga za daljnju obradu. Pružatelji usluge mogu se, na primjer, angažirati u kontekstu slanja robe, distribucije reklamnog materijala ili materijala koji su proizašli iz pruženih usluga. S3 zahtjeva od tih strana prihvaćanje naših uputa, te usklađenost s našom Izjavom o zaštiti podataka. Bilo kakav drugi prijenos vaših osobnih podataka, na primjer prijenos podataka nastalih pri registraciji na našoj stranici prema internetskoj stranici društvene mreže treće strane ili internetskom servisu poput Facebooka ili Twittera, prethodno zahtjeva dobivanje vašeg izričitog pristanka. S3 jamči kako neće prodavati ili posuđivati vaše osobne podatke trećoj strani. Međutim, ukoliko zakon ili primjenjivi državni uvjeti nalažu, morat ćemo podijeliti vaše podatke.

2. Korištenje Osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe

Ukoliko date izričiti pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe, vaši podaci bit će pohranjeni i kontinuirano korišteni u te svrhe, pr. za slanje newslettera, poziva na sudjelovanje u natječajima i nagradnim igrama, putem e-maila ili pošte ili drugog komunikacijskog kanala kojeg ste prihvatili. Vaše podatke možemo upotrijebiti prilikom stvaranja i održavanja korisničkog profila, kojim bismo vam željeli osigurati individualno primanje reklama i promocija. Vaše podatke ćemo po potrebi koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti naših internetskih usluga, oglašavanja, marketinga, istraživanja tržišta i prodajnih napora.

2.1. Uklanjanje pristanka, uskraćivanje privole i brisanje podataka

Pristanak na korištenje vaših osobnih podataka, u cijelosti ili dijelu, možete ukloniti u bilo kojem trenutku. Po primitku zahtjeva za uklanjanje pristanka, vaši podaci će biti trajno izbrisani iz svih baza i medija na kojima su do tada bili pohranjeni.

2.2. Pravo na informiranje

Na zahtjev, u najkraćem mogućem roku obavijestit ćemo vas jesmo li i koje smo vaše osobne podatke prikupili tijekom vaših posjeta našoj internetskoj stranici. Molimo vas da sve upite uputite na dole navedenu adresu Službenika za zaštitu osobnih podataka.

2.3. Pravo na ispravak

Ukoliko uočite da neki od vaših podataka nisu točno navedeni ili su se izmijenili tijekom vremena, obvezujemo se na vaš zahtjev ažurirati podatke.

2.4. Djeca

Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili zakonskih skrbnika, izbrisat ćemo ih u najkraćem mogućem roku. Pri tom, vodit ćemo se smjernicama koje smo dobili od vas kao roditelja ili zakonskog skrbnika.

2.5. Sigurnost podataka

Implementirali smo tehničke i organizacijske mjere kako bismo spriječili gubitak vaših podataka, izmjenu, krađu ili pristup neovlaštene treće strane.

3. Ažuriranje i izmjene

Posjetite stranicu s vremena na vrijeme kako biste bili upoznati s izmjenama ili ažuriranjem obavijesti. Naznačit ćemo datum početka primjene obavijesti.

S3 d.o.o. je svjestan kako je zaštita osobnih podataka i tajnovitost istih važna našim korisnicima. Stoga, željeli bismo vam prikazati koje podatke prikupljamo i kako upravljamo njima.

4. Google Analytics

Mrežna stranica koristi Google Analytics, mrežnu uslugu za analizu koju omogućuje Google, Inc. (“Google”). Google Analytics koristi “kolačiće”, tekstualne datoteke spremljene na Vaše računalo kako bi se mrežnoj stranici pomoglo u analizi načina na koji korisnici koriste stranicu.  Informacije koje kolačić generira o korištenju mrežne stranice (uključujući i anonimnu IP adresu) dostavljaju se Googleu koji ih pohranjuje na servere u Sjedinjenim Državama. Google će ove podatke koristiti u svrhu evaluacije korištenja mrežne stranice, izrade izvještaja o aktivnosti na mrežnoj stranici za operatere mrežne stranice i za pružanje drugih usluga vezanih za aktivnosti na mrežnoj stranici i korištenje interneta. Google također ove informacije može proslijediti trećim stranama kada se to zahtijeva po zakonu ili ako te treće strane informacije obrađuju u ime i za račun Googlea. Google neće povezati Vašu IP adresu s bilo kojim drugim podatkom s kojima Google raspolaže. Korištenje kolačića možete odbiti odabirom za to namijenjenih postavki na Vašem pregledniku, međutim, molimo Vas da primite na znanje da u tom slučaju možda nećete moći koristiti sve funkcije na ovoj stranici. Korištenjem ove mrežne stranice, pristajete da Google obradi podatke o Vama na gore navedeni način i u navedene svrhe.

Google možete spriječiti u detektiranju kolačića koji nastaje zbog i povezano s Vašim korištenjem ove mrežne stranice (uključujući i Vašu IP adresu) kao i obradu tih podataka skidanjem i instalacijom dodatka preglednika (plugin): OVDJE PREUZMITE PLUGIN.

 

Za sve izmjene, upite i prigovore, možete se obratiti na